top of page

Mijn fantastische reis als Hondencoach en Gedragsdeskundige

Bijgewerkt op: 12 dec. 2023
Welkom op mijn klein knus hoekje van het internet, waar kwispelende staarten en onvoorwaardelijke liefde de hoofdrol spelen. Mijn naam is An, en ik ben verheugd om jullie mee te nemen op mijn reis als hondencoach en gedragsdeskundige.


Als langdurige liefhebber van onze viervoeters en na jarenlang werken met honden van allerlei rassen en achtergronden, besloot ik mijn passie te volgen en mijn kennis te delen als hondencoach. Mijn reis begon niet alleen uit liefde voor honden, maar ook uit een diepe fascinatie voor hun gedrag en de onuitputtelijke bron van vreugde en troost die ze in ons leven brengen.


💜 De roeping om te begrijpen: Mijn reis begon toen ik besefte dat elke hond een uniek individu is, met eigen behoeften, angsten en verlangens. Ik voelde de roeping om dieper te graven, om te begrijpen waarom honden zich gedragen zoals ze doen en hoe we als menselijke metgezellen de band met hen kunnen versterken.


💜 De weg van kennis en ervaring: Gedurende jaren van studie, praktijk en toewijding, heb ik een schat aan kennis vergaard over hondengedrag, trainingstechnieken en het bevorderen van welzijn. Elke hond waarmee ik heb gewerkt, heeft me nieuwe inzichten gegeven en mijn benadering als coach gevormd.


💜 Mijn missie: Als hondencoach is mijn missie tweeledig: ik wil niet alleen honden helpen om gelukkiger en evenwichtiger te leven, maar ook hondenouders ondersteunen bij het begrijpen van hun trouwe metgezellen. Van gedragsproblemen tot het opbouwen van een sterke band. Yes.... this is me!


💜 Wat je kunt verwachten: In deze blog deel ik niet alleen mijn ervaringen en inzichten, maar bied ik ook praktische tips, opvoeding en verhalen over mijn eigen reis met honden. Of je nu een nieuwe hondenouder bent, een doorgewinterde eigenaar of gewoon een liefhebber van alles wat met honden te maken heeft, deze plek is écht voor jou.


Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn reis. Laten we samen ontdekken, leren en genieten van de prachtige wereld van honden!


🐾 Pootafdrukken van liefde,

An

Hondencoach en Gedragsdeskundige

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page