top of page
Zoeken

POOT-A-LICIOUS: ontdek de beste hondvriendelijke verblijven!
Ik neem jullie graag mee naar de bron van mijn geluk, daar waar mijn hart zich opent en mijn ziel opbloeit: de momenten waarop ik er met mijn honden op uittrek. Samen delen we avonturen, ontdekken we nieuwe paden en ervaren we een ongeëvenaarde vreugde. Laat me jullie inspireren en deel in de opwinding, het enthousiasme en de liefde die elke uitstap met onze Rudy en Drea, mijn trouwe viervoeters, brengt. Laten we samen de weg bewandelen naar een wereld vol geluk en onvergetelijke momenten.


Reis avontuurlijk mee op mijn blog, ontdek de meest fantastische én hondvriendelijke verblijven, die wij ontdekten. Van gezellige natuurhuisjes tot luxueuze hotels, we delen tips, ervaringen en aanbevelingen voor een onvergetelijk verblijf met je hond.


Bereid je voor op een dosis Poot-a-Licious - inspiratie en laat de staartkwispelende avonturen beginnen!


We delen geen bedjes uit maar 🐾 hondenpootjes 🐾op 4 criteria die voor ons belangrijke zijn voor een honderleuk verblijf:


📍Locatie:


Onze verkenning geeft je de bijzondere kenmerken van deze plek die wij waarderen.


🏡 Huisje:

Zijn er leuke gadgets aanwezig, een omheinde tuin en hondvriendelijk ingericht? Hier is het niet alleen "huisje, boompje, beestje", maar vooral "huisje, staartje, beestje"


🎯 Wandelingen:


Wij houden van onverwachte pareltjes in de natuur. Laat je hond de leiding nemen terwijl jullie samen de natuur doorkruisen, nieuwe vrienden maken en genieten van onvergetelijke momenten onder de open lucht. Een wandeling met pootafdrukken van geluk!


🐕 Hondvriendelijk


Hier is het niet zomaar een verblijf; het is een plek waar jij en je hond zich thuis voelen en waar jullie geluk onze hoogste prioriteit is.Ik koester het plezier om jullie de liefde te laten ervaren van samen op stap gaan met je hond. Ontdek de wereld door de ogen van je trouwe metgezel en creëer herinneringen die gevuld zijn met avontuur, vreugde en onvoorwaardelijke liefde. Laat elke wandeling een viering zijn van de unieke band tussen mens en hond, en geniet van het prachtige samenspel tussen jullie harten en pootjes.


Op naar meer magische momenten samen!


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page