top of page
studio_bokka-lets_dog_it-3_edited_edited.jpg

Ontdek de hondengeheimen

RM-11.jpg
Gilbert en Bieke.jpg

Bieke

Een instant klik, niet alleen met Gilbert maar ook met ons als gezin. Zeer persoonlijke aanpak. Satisfying zeggen mijn tweeling tieners. Door An ervaar je dat het een kwestie is van je hond te begrijpen. Ons wederzijds vertrouwen is gegroeid!

Herlinda en Viv.jpeg

Herlinda

Ik ervaar héél praktische lessen in het dagdagelijks gebeuren. De coaching wordt op een natuurlijke maar efficiënte manier gegeven! Viv is verliefd op An. Dankbaar voor onze ontmoeting!

Gust Mina Max - website.jpg

Maxim & Romina

Dogamientjes... Ik zou het iedereen aanraden omdat je er eigenlijk gewoon echt welgezind van wordt. Denk zelfs ook al kennen mensen je stem en enthousiasme niet, toch haal je dit uit de tekst! En dat lieve Anneke, maakt jou en je passie zo ongelofelijk bijzonder!

Ik kan jou op elk niveau ondersteunen met persoonlijke begeleiding
Meer inzicht, meer connectie en meer plezier

Hier zijn vier aanbiedingen

studio_bokka-lets_dog_it-54.jpg

Online cursus hondentaal

Begrijpen begint met bewuste aandacht

Ontdek de subtiele nuances van hondentaal op jouw eigen tempo, terwijl je een diepere verbinding opbouwt met je hond.

Anker aanbod

Omarm uitdagingen... voel de groei

In moeilijke tijden, wanneer de band met je hond verstoord lijkt, ben ik hier om te herinneren dat je samen door deze uitdagingen kunnen gaan. Met geduld, begrip en liefde kan je de band herstellen en sterker dan ooit tevoren maken. Ik ben er voor jou en voor onze hond, klaar om te luisteren, te leren en te groeien, omdat je verbondenheid de moeilijkheden kan overwinnen en je terug dichter brengt bij je hond

studio_bokka-lets_dog_it-7.jpg

1-1 gedragscoaching

Drea snoeppot

Online inspiratie Dogamientjes

Ma-ma-ma-ma-maaaagie! 

Je hond laten voelen ‘het leven zoals het is’ met een open hart, een speelse geest en een liefde die nooit vervaagt. 1 jaar lang - elke dinsdag dé hondeninspiratie die jullie leven veranderd!

Maaaagisch....

Grote dromen, grenzeloze mogelijkheden

Ik ben er vanaf het prille begin, om je te begeleiden door elke fase van het leven van je puppy tot puber. Voor al je vragen, twijfels en zorgen ben ik hier om te ondersteunen, te adviseren en te helpen groeien. Samen zal je de uitdagingen overwinnen en de bijzondere band tussen jou en je hond versterken, stap voor stap, dag na dag. 

RDk.jpg

Puppy puber power

Let's Dog It helpt je graag

"Als je nog steeds met vraagtekens zit en je niet alle juicy details hebt gevonden die je zoekt op onze website, stuur ons gerust een berichtje! We zijn hier om te helpen en staan klaar met antwoorden en een dosis gezelligheid!"

Volg ons op Instagram

@hondencoach_letsdogit

bottom of page